Treasure Hunt

Treasure hunt är ett ganska kul spel som påminner om en skraplott. Det är dock inte en skraplott i den bemärkelsen att man skrapar fram någonting. Det känns som att det är grundläggande. Men Treasure Hunt bygger på samma koncept som en skraplott, dvs. att man ska få fram lika symboler för vinst.

Miljön är en skattkarta och man ska klicka på olika regioner för att få fram symbolerna. Säg mig inte varför men jag får en koppling till Indiana Jones:

Som du ser så ska man alltså med muspekaren bara gå över kartan och klicka på det som faller en in. Man ska klicka på allt så det spelar inte så stor roll vad man tar först eller vad man tar sist. Du kan lika gärna klicka på autoval längst ned till höger så kommer allt klickas fram samtidigt automatiskt. Om du vill spela det här spelet så finns det massor med svenska casinon på nätet.

Vinstchanser i Treasure Hunt

Du kan vinna upp till 100 000 kronor i Treasure Hunt. Då krävs det dock att du får fram hela sex stycken skattkistor. Hela vinstplanen ser ut som följer:

* Sex skattkistor ger 100 000 kronor
* Fem skattkistor ger 1000 kronor
* Fyra skattkistor ger 100 kronor
* Tre skattkistor ger 20 kronor
* Två skattkistor ger 10 kronor

… och sex dödskallar ger dig bonusspelet.

Bonusspelet i Treasure Hunt

Bonusspelet är inte särskilt avancerat. Det är samma spel fast man har en fet dynamitsamling som man kan spränga upp vinster med. Det är en chans man har på sig att välja rätt yta att spränga på.

Bonusspelet kanske lämnar lite övrigt att önska. Kanske är jag bara bitter för jag maximalt vunnit 50 kronor i bonusspelet. Å andra sidan har jag varit där inne och vevat en hel del och tycker att man kanske skulle göra det svårare att komma in där och sedan ge mer betalt när man väl lyckas. Fast det kanske bara är jag som tycker så.