South Park

Jag tänkte först och främst börja med den första South Park-sloten. Det finns ju numera två. Den första blev så populär att spelutvecklaren, Net Entertainment, tog fram en till. Jag föredrar den första sloten och tycker att den är långt mycket bättre än uppföljaren South Park: Reel Chaos. Men vi tar uppföljaren en annan gång. Nu recenserar South Park.

Spelintryck

South Park är en väldigt lekfull slot. Det är nog en ganska tacksam slot att bygga också eftersom det är samma grafik som i själva serien. Alla grafiker som jobbade på spelet skulle ju bara efterlikna de riktiga karaktärerna och miljön i serien. Jag tror inte att det var världens tuffaste jobb. Man har gjort det väldigt bra i alla fall. Det svåraste var nog att få den där South Park-känslan i spelet. Och det är detta som jag tycker att man i synnerhet gjort bra. Man har alla röster med och en massa karaktärer förutom de fyra huvudkaraktärerna. Det bästa ordet för att sammanfatta spelintrycket är lekfullhet.

Bonusspel eller free spins

Detta anser jag är South Parks starkaste sida. Det finns många bonusspel. Jag ska se om jag får ihop alla.

Kennys bonusspel

Här ska man gå ett dödsgatlopp och försöka överleva till slutet. Det är det bästa och mest värdefulla bonusspelet.

Cartmans bonusspel

Cartman är i parken och försöker exponera hippies med en brandsläckare.

Stans bonusspel

Stans bonusspel är ett freespins-spel där han kräks på Wendy och producerar wilds till spelaren som hjälp på traven.

Kyles bonusspel

Kyles bonusspel är också ett freespins-spel fast med en multiplikatorfunktion.

Terrance and Phillip

Terrance and Phillip kommer och fiser på spelplanen och ger spelaren wilds på spelplanen.

Mr Hank

Mr Hank kommer och studsar på spelplanen och ger wilds till spelaren.

Beef Cake

Beef cake är också en wild-booster fast en väldigt kraftfull sådan. En stor fet Cartman kan placera sig på hela 9 rutor och ge superstora vinster.

Omdöme

Jag måste ge högsta betyg till South Park. Jag tycker att det är helt klart en topp 10 slot. Kanske till och med topp 5. Det enda som ligger emot South Park är att du inte har en progressiv jackpot i spelet. Du kan bli miljonär, men du kan inte vinna 50 miljoner i spelet.